Close

Vállalatirányítási trendek és

pályázati lehetőségek

2017-ben

INGYENES ERP SZAKMAI NAP | május 25. 10:00 | Győr

Regisztráció a rendezvényre

Szeretettel meghívjuk a Microsoft-tal közösen szervezett, győri ERP szakmai napunkra:

Készen áll az újdonságok megismerésére?


Várjuk rendezvényünkön!

Felhő megoldások a rugalmasságért

A felhő rendszerek alapvető fontosságúak lesznek a vállalatok életében 2017-ben. Annak ellenére, hogy sokan még mindig csak az érveket sorakoztatják a felhő rendszerű illetve a vállalat gépeire telepített megoldásokra, a cloud rendszerek mellett vitathatatlan előnyként kell kiemelni a rugalmasságot és a költséghatékonyságot.

Teljes szinkronizálhatóság, mobil

Ginop 3.2.2. - Pályázati lehetőség

Az ERP rendszerek ma a vállalatok számára számos innovatív funkciót tartalmaznak, melyek közül az egyik a mobil hozzáférés, mely segítségével valamennyi vállalatirányítási megoldás elérhető, így akár útközben, vagy az irodától távol is dolgozhatnak a munkavállalók. Szabadon, irodai határok nélkül dolgozni, probléma esetén gyorsabban reagálni, csak néhány azokból az előnyökből, melyek egyértelmű versenyelőnyt generálnak. 

Igaz, hogy az új feljesztések és rendszerek megkönnyítik a dolgunkat, terheket vesznek le a vállunkról, de 2017-ben sem mehetünk el a biztonsági fenyegetések és sebezhetőségek mellett, melyek kivédésére figyelmet kell fordítanunk. 

2017 új trendeket, elvárásokat és lehetőségeket hoz magával.


A vállalatoknak számos szempont figyelembevételével kell az új üzleti stratégiát kialakítaniuk, aminek része a vállalatirányítási rendszer (ERP) is. Az elmúlt években nyilvánvalóvá vált, hogy a felhő rendszerek, a mobil hozzáférési lehetőség és az ERP kiegészítő funkciói kerülnek a fókuszba. 


Rendezvényünkön a 2017-es ERP trendeket, előrejelzéseket mutatjuk be.

IoT

A vállalatok ma sokkal több szoftveres alternatíva közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, mint az elmúlt években. A 2017-es évvel a vállalatok akár új, más ERP rendszerek közül is választhatnak. Eltekintve a mobil és cloud megoldások által használt megoldásoktol, az IoT (Internet of Things) szintén új kapukat fog megnyitni és növelheti a vállalatok lehetőségeit, azáltal, hogy automatizált megoldásként figyelheti pl. egy gyártósor hatékonyságát, a készleteket, ezáltal elősegítve a folyamatos üzmeletetést és megelőzve a kieséseket.  Az IoT további előnye többek közt, hogy segít a vállalkozásoknak, hogy a termékekről adatok gyűjtésével jobban megismerjék az ügyfelek viselkedését is, ezáltal igényeiket jobban kielégítő termékek kifejlesztésének ad lehetőséget. 

Biztonsági kihívások

Új pályázati lehetőségek KKV-k részére. Korszerűsítse vállalatát vissza nem térítendő támogatással! Kik a jogosultak? mi a pályázat folyamata? A részleteket rendezvényünkön megismerheti!


GINOP 3.2.2

Új pályázati lehetőségek KKV-knek 

Korszerűsítse vállalatát vissza nem térítendő támogatással!

ERP rendszerét akár pályázati forrásból is megvalósíthatja - Ginop 3.2.2.

Pályázzon velünk, ha cégére igazak az alábbiak:

- Vállalkozása a kis- és középvállalati 

  szektorba tartozik

- Van telephelye Budapest és Pest megye 

  területén KÍVÜLI régiókban

- Vállalati komplex infokommunikációs és 

  mobilfejlesztések, valamint felhőalapú 

  online üzleti szolgáltatások 

  terjesztésének támogatására szeretne 

  pályázni

Rólam

Értékesítési és Marketing Vezető

MultiSoft Kft.

Rólam

Rólam

Kapocsi István

Rólam

Kuna Péter

Rólam

Csiák Gyula

Üzleti Tanácsadó

MultiSoft Kft.

Ismerje meg az előadókat!

Angyal Róbert

Üzleti konzulensként célom az informatikai megoldások helyének megtalálása az üzleti életben. Meggyőződésem, hogy minden vállalkozás profitálhat a digitális technológiák nyújtotta előnyökből, és célom, hogy közösen megtaláljuk ennek legjobb módját.

Több éve fejlesztem tudásomat az üzleti alkalmazások terén. Korábban a Microsoft Magyarországnál szereztem tapasztalatokat és elkötelezettje vagyok a hatékony munkavégzésnek az irodai megoldások terén. Értékesítési és termékbevezetési tapasztalataim nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ügyfeleinknek tanácsot adjak a megfelelő rendszerek kiválasztásában és sikeres bevezetésében.

Rólam

Microsoft Dynamics NAV üzletágvezető HRP Europe Kft.

Az információs technológia és az informatikai megközelítés folyamatosan változik. A legújabb IT filozófia az ügyfelek céljainak és igényeinek lehető legjobb informatikai megoldást helyezi fókuszba. IT mérnök és közgazdász képesítésem és tapasztalatom hozzájárul ennek szemléletmódnak a támogatásához, hogy segítsek megtalálni a tökéletes összhangot az IT technológia és az üzleti igények között.  

Rólam

Több mint 10 éve foglalkozok ERP rendszerekkel. Fontosnak tartom, hogy ügyfeleink minden körülmények között megtalálják a számukra legmegfelelőbb megoldást, mellyel nem csak vállalatirányítási hatékonyságukat, de versenyképességüket is növelhetik.

Partner Channel Development Manager, 

Microsoft Kft.

Program

Mentse el naptárjában a rendezvény időpontját:

2017. május 25. 10:00

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

Már csak ennyi idő és kezdünk: 

9:30 Regisztráció

12:00 Rendezvény vége

10:00 Újdonságok az ERP területén


10:30 SZÜNET, NETWORKING


11:00 A Microsoft ERP megoldása


            Ginop 3.2.2. pályázati lehetőség


11:30 Q&A szekció, Networking


Vigye haza a tudást

Építsen ki kapcsolatokat

Hallgassa meg előadásainkat

Akik már minket választottak