Pályázati lehetőség KKV-k részére

Korszerűsítse vállalatát vissza nem térítendő pályázati támogatással!

A GINOP 3.2.2 pályázat 2017.03.08-tól adható be.

Pályázzon velünk!

ERP rendszere elavult, karbantartása nehézkes és drága?
Emiatt nem működnek hatékonyan vállalati folyamatai?
Nincs megfelelő információja vállalati döntései meghozatalához?


 
A GINOP 3.2.2-16 kódszámú pályázati lehetőség keretében lehetősége nyílik, hogy pályázati támogatással új lendületet adjon vállalatának.
A Microsoft KKV-knak fejlesztett vállalatirányítási rendszere tökéletes választás az újrakezdéshez. Hagyja háta mögött elavult vállalatirányítási rendszerészt és fektessen be egy innovatív megoldásba.

 

Mit kell tennie a GINOP-3.2.2 számú pályázat benyújtásához?

 

5+1 érv elavult vállalatirányítási rendszere lecserélése mellett

további információ

Ismerje meg a Microsoft Dynamics NAV rendszer főbb előnyeit

további információ

Tájékozódjon a GINOP-3.2.2 pályázati lehetőség részleteiről

további információ

 

5+1 érv elavult vállalatirányítási rendszere lecserélése mellett

navision
Költségmegtakarítás

Egy vállalatirányítási rendszer egy platformon egyesíti a különböző területek, korábban szegmentált információit, ezzel költséghatékonyabbá téve az üzleti folyamatokat. Cége költségeket takaríthat meg azáltal, hogy csak egy szoftver használatát kell a kollégáknak megtanulni, ami a tréningköltségek csökkenését és a munkaidőhatékonyság javulását eredményezi.

navision
Minden adat egy helyen

Az ERP rendszer funkciói bár típusonként eltérőek, de valamennyiben közös jellemző, hogy lehetővé teszi az adatok megosztását, szerkesztését, illetve a biztonság javítását. Többé nem lesz szüksége, hogy különböző rendszerekből és forrásokból egyesítse az adatokat, hiszen azok egy platformon elérhetőek.

navision
Jobb elemzések

Egy jó vállalatirányítási rendszer megkönnyíti és meggyorsítja, hogy a kollégák különböző riportokat készíthessenek, mely hozzájárul ahhoz, hogy csapata gyors és megalapozottabb döntéseket hozzon. Sőt, sok vállalatnál bizonyos kimutatások elkészítése az IT bevonását is igényli, amire többé nem lesz szüksége, így extra erőforrások szabadíthatók fel.

navision
Javuló termelékenység

Vállalatirányítási rendszer nélkül a sok időt elpazarolhat folyamatosan ismétlődő manuális, adminisztratív feladatok ellátásával, ami negatív hatással lehet hatékonyságára. Az ERP rendszer kiküszöbölheti az elvesztegetett időt és pozitív hatással lehet a cég termelékenységére, hatékonyságára és eredményességére.

navision
Boldogabb, elégedettebb vásárlók

Az ERP egy belső rendszer, így elsőre talán nem is gondolhatná, hogy az ügyfélelégedettséget is javíthatja. Egy jó vállalatirányítási megoldás kezeli a különböző marketing kampányokat, amelyek segíthetik az ügyfélszerzést illetve az ügyfélszolgálati tevékenységet is javíthatják, hozzájárulva az ügyfelek megtartásához. Továbbá segít jobbá, személyesebbé tenni a kommunikációt a vásárlókkal, függetlenül attól, hogy a vásárlás mely szakaszában tartanak.

navision
Egyszerűbb jogszabályi megfelelés

Bizonyára az ön cége is jelentős időt tölt azzal, hogy a különböző törvényi és jogszabályi előírásoknak megfeleljen. A vállalatirányítási rendszerek támogatják a törvényi megfelelés terheit, adatok védelmével és a megfelelő riportok generálásának egyszerűségével.

 


 

Ismerje meg a Microsoft Dynamics NAV rendszer főbb előnyeit

A Microsoft Dynamics NAV elsősorban kis- és középvállalatok számára fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszer.
Gazdag funkcionalitása és egyszerű használhatósága világszerte számos vállalat működését támogatja a legkülönbözőbb ágazatokban.
Átfogó funkcionalitása megkönnyíti a rendszer testreszabhatóságát és integrációját akár független szoftvergyártók megoldásaival, más üzleti alkalmazásokkal, illetve a már ismert Microsoft technológiákkal.

 

7 dolog, amit a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerről tudnia kell:

 


 

Tájékozódjon a GINOP 3.2.2 pályázati lehetőség részleteiről

 
A GINOP 3.2.2 pályázat keretein belül támogatható tevékenységek:

A GINOP 3.2.2 pályázati támogatás összege:


A GINOP 3.2.2 pályázati támogatás mértéke:

GINOP 3.2.2 Pályázók köre:

 

Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal!