#1
Raktárkezelés WMS Warehouse management
RAKTÁRKEZELÉS

Raktárkezelő megoldásunk mobil alkalmazása lehetővé teszi, hogy a raktárban dolgozók munkája gyorsabbá és pontosabbá váljon, a papírmunka kiváltásával.

#2
Szervizkezelés Field Service management
SZERVIZKEZELÉS

Nemzetközi háttérrel rendelkező szerviz megoldásunk teljes mértékben támogatja a helyszíni szervizelési folyamatot. Hozzájárul, hogy szerviz technikusai maximális hatékonysággal végezhessék munkájukat.

#3
MobileNAV mobile ERP tablet phone
MOBILENAV: ERP BÁRHOL, BÁRMIKOR

A MobileNAV a Business Central (korábban NAVision) rendszer legmodernebb kiegészítő, mobil megoldása. Biztosítja az online és offline munkát az irodán kívüli tevékenységekhez, mint például az értékesítés, a szerviz vagy a projektmenedzsment.

previous arrow
next arrow
Shadow
MultiSoft Üzleti alkalmazások Microsoft Dynamics 365 Business Central

A Business Central rendszer számtalan iparági megoldást kínál általános és speciális munkakörnyezetbe

A Business Central a vállalatirányítás megszámolhatatlan munkafolyamatait, azok egymáshoz kapcsolódását, a folyamatok státuszát, eredményeit vagy kimenetelét képes egy megoldásként kontrollálni. Az iparáganként különböző igényeknek és elvárásoknak bővíthetőségével, testreszabhatóságával egyszerre tesz eleget. A kis- és középvállalkozások tipikus igényein túl nagyfokú mobilitást, teljes átjárhatóságot és olyan extra szolgáltatásokat tud biztosítani, melyek bármilyen extrém munkakörnyezetben kielégítő megoldást adnak.

MultiSoft Üzleti alkalmazások Microsoft Dynamics 365 Business Central

A legnépszerűbb iparági / tevékenységi körök

Eszköz-nyilvántartás és bérbeadás
Asset Rental
Eszköz-nyilvántartás és bérbeadás

A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer alapokon kifejlesztett Aimit eqm megoldása elsősorban az eszköz bérbeadással, eladással és szervizeléssel foglalkozó cégek (pl. építőipari gépek, hajók, autók, liftek, daruk, stb.) tevékenységét támogatja. Az eqm megoldás lehetővé teszi, hogy minden munkatárs hozzáférhessen a költségekkel kapcsolatos információkhoz és arra törekedjen, hogy a legtöbb értékesítési vagy bérbeadási tevékenység nyereséget hozzon.

Főbb jellemzők
Praktikus naptár-nézetek mutatják a felhasználók számára, hogy egy adott pillanatban mely eszközök állnak rendelkezésre a bérbeadás céljára. >> Az egyes eszközökhöz és eszköztípusokhoz rendelt szervizelési ciklusok mutatják az előírt karbantartásokkal kapcsolatos feladatokat és az ahhoz szükséges erőforrásokat. >> A rendszer az eszközzel kapcsolatos minden változást tárol, azokból különböző nézetekben és jelentésekben elemzéseket készíthetünk. Minden eszközhöz, -típushoz és -csoporthoz bármikor készíthetők eredmény-kimutatások és statisztikák. >> Emellett segítséget nyújt az eszközök bérbeadásának szerződés nyilvántartásában, illetve az átadás-átvétel bizonylatok előállításában és letárolásában.

Élelmiszeripar
Food Production Beverages
Élelmiszeripar

A MultiSoft az élelmiszeriparban tevékenykedő cégek üzleti folyamatainak ismeretében testreszabott megoldást alakított ki a Microsoft Dynamics 365 Business Central vállalatirányítási rendszerhez az élelmiszeripari gyártó és nagykereskedő cégek részére. A Microsoft testreszabott megoldása hozzájárul a napi operatív feladatok hatékonyabb elvégzéséhez, precíz jelentések készítéséhez a cégvezetés és a hatóságok részére, a vállalkozás működésének irányításához a törvényi előírásoknak megfelelve.

Főbb jellemzők
Praktikus naptár-nézetek mutatják a felhasználók számára, hogy egy adott pillanatban mely eszközök állnak rendelkezésre a bérbeadás céljára. >> Az egyes eszközökhöz és eszköztípusokhoz rendelt szervizelési ciklusok mutatják az előírt karbantartásokkal kapcsolatos feladatokat és az ahhoz szükséges erőforrásokat. >> A rendszer az eszközzel kapcsolatos minden változást tárol, azokból különböző nézetekben és jelentésekben elemzéseket készíthetünk. Minden eszközhöz, -típushoz és -csoporthoz bármikor készíthetők eredmény-kimutatások és statisztikák. >> Emellett segítséget nyújt az eszközök bérbeadásának szerződés nyilvántartásában, illetve az átadás-átvétel bizonylatok előállításában és letárolásában

Gyártás
Production Manufacturing
Gyártás

A Microsoft Dynamics 365 Business Central testreszabott megoldása segítséget nyújt a termelésirányítással kapcsolatos összes tevékenység kezelésében, mint a gyártás-indítás, gyártási anyagjegyzék, anyagfelhasználás, útvonalak, műveleti idők, erőforrások, költségkövetés, szűk keresztmetszetek, Gantt-diagrammok, gyártási rendelések és alvállalkozók kezelése. A rendszer használatával lehetővé válik a változó vevői igények folyamatos, rugalmas és valós idejű kielégítése és a termelés optimalizálása. Pontosabb szállítási határidők megadását teszi lehetővé a szabad kapacitás és a konkrétan elígérhető kapacitás áttekintése. A termelési és raktározási funkciók szoros integrációja elősegíti a raktárak optimális elrendezését és helykihasználását.

Főbb jellemzők
Testreszabható: Az alkatrészek és a gyártási műveletek igény szerint módosíthatók, így rugalmasan alkalmazkodhat a vevői igényekhez. >> A gyártás optimalizálható: A gyártásoptimalizálás érdekében hatékony ütemtervek készíthetők az azonos művelettervvel rendelkező termékcsalád rendelések tervezésével. >> Gantt-diagramok segítik a munkát: A gyártási ütemtervek Gantt-diagramon megjeleníthetők, a folyamatok egyszerűen nyomon követhetők és újratervezhetők. >> Naprakész információk nyerhetők ki a rendszerből: Pontosabb szállítási határidők megadását teszi lehetővé a szabad kapacitás és a konkrétan elígérhető kapacitás áttekintése. >> Optimális ellátástervezésre van lehetőség: Az ellátástervezés többféle módszerrel elvégezhető, optimalizálható a raktárkészlet. >> Optimális raktárkészlet-kezelést tesz lehetővé: A termelési és raktározási funkciók szoros integrációja elősegíti a raktárak optimális elrendezését és helykihasználását. >> Maximális ellenőrizhetőségre ad lehetőséget: A termelés során jelentkező cikk-költségek, készletköltségek, a befejezetlen termelés és az ELÁBÉ értéke nyomon követhető.

Kereskedelem
Sales Commerce
Kereskedelem

A Microsoft megoldása teljes körű megoldást kínál a kereskedelemmel foglalkozó vállalatok részére. Támogatja a vevők és szállítók kezelését, a készletgazdálkodást, árkalkulációt, raktármenedzsmentet és minden olyan területet, amely a kereskedelem alá tartozik.

Főbb jellemzők
Presales tevékenységek támogatása: A program ügyfélnyilvántartással, lehetőségek, tennivalók, kampányok kezelésével támogatja azt a folyamatot, amíg egy érdeklődésből rendelés lesz >> Eladási rendelések kezelése: A program a teljes eladási folyamatot támogatja az ajánlatkéréstől a számlázásig, beleértve a keretszerződések és a visszáruk nyilvántartását is. Kezelhetjük a vevők különböző szállítási címeit és a kiszállításokat végző szállítmányozókat is. >> Cikkek és cikkcsoportok nyilvántartása: Hogyan kezeljem a több ezer cikkemet, hogyan csoportosítsam azokat, hogyan különböztessem meg a már eladott és a még csak katalóguscikként kezelt tételeket. >> Árak és engedmények kifinomult kezelése: Vevők csoportjaira, sőt egyes vevőkre határozhat meg eladási árakat, ezeket kombinálhatja sor- és számlaengedményekkel, valamint fizetési kedvezményekkel. >> Webshop integrált kezelése: A Microsoft Dynamics 365 Business Central rendszer integrálható meglévő webshopjával, ennek eredményeként a webshopban megjelenhetnek az aktuális cikk-, ár-, és készletinformációk, a rendelések pedig automatizáltan kerülhetnek át a Business Central rendszerbe.

Járműkereskedelem
Car selling
Járműkereskedelem

Az incadea.myengine egy globális autó márkakereskedői megoldás (DMS). A megoldás a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerre épül kiegészítve az autókereskedők számára hasznos funkciókkal, mellyel hatékonyan növelheti profitját. Az incadea.myengine-t arra tervezték, hogy az autóipar napjaink egyre növekvő üzleti igényeit is kielégítse. Az úgynevezett szerepkör alapú felhasználói felületeket az egyszerűség és flexibilitás jegyében hozták létre. A végső cél, hogy a felhasználók hatékonyabban végezhessék mindennapi munkájukat, és már a rendszerbe belépve a saját szerepkörük által igényelt információkkal találkozzanak. A rendszer konkrét feladatokat és a felhasználó számára releváns információkat jelenít meg és áttekintést ad, például azokról a rendelésekről, amelyekért a felhasználók felelnek. Lehetővé teszi, hogy mindenki optimálisan szervezze a saját feladatait és munkáját. Az alkalmazás 22 előre beállított szerepkört tartalmaz, amelyek módosíthatók, szükség szerint bővíthetők. A incadea.myengine-ben egyetlen központi adatbázisban elérhető az összes ügyfél adat, és képes több gyártmány egyidejű kezelésére is. A rendszer felépítéséből adódóan használható akár az importőrök akár a márkakereskedők, illetve szervizek által is. Az incadea.myengine korszerű technológiáját jól mutatja, hogy elérhető hozzá egy teljes körű mobil applikáció, illetve a felhasználók számára felhős szolgáltatás keretében is igénybe vehető.

Főbb jellemzők
Szerviz: időpont foglalás, műhelymunka tervezés, szervizmunka állapotáról jelen idejű információ >> Alkatrészek: többféle gyártmány árukészlet kezelése, független cégek esetében is >> Jármű: járműkészlet és teljes terjesztői hálózat optimális irányítása >> Importőr kezelés: egy különálló modul vezérli a importőrökkel ill. partnerekkel kapcsolattartástást >> Pénzügy és kontrolling: üzleti szegmensek elemzése és kontrolling tevékenysége >> Human Erőforrás és IT menedzsment

Könyvelés
Accounting service
Könyvelési szolgáltatások

A Microsoft vállalatirányítási rendszeréhez olyan megoldást fejlesztett a MultiSoft, amellyel a több cég könyvelését végző vállalkozások hatékonyabban elemezhetik a pénzügyi adatokat, automatizálhatják az ismétlődő műveleteket, és alkalmazottaik távoli munkavégzését is támogathatják. A megoldás célja, hogy bármi legyen is ügyfelének igénye, minden üzleti modellre megbízható megoldást kínálhasson a könyvelőcégekre szabott megoldás különböző komponenseivel.

Főbb jellemzők
Egy rendszerben párhuzamosan kezelhetők különböző komplexitású cégek és üzleti folyamataik. >> Könnyű a navigálás és a visszakereshetőség, az információk szűrése logikus és egyszerű. >> A könyvelőcégek által megszokott riportok jelentős része beépített formában rendelkezésre áll a szoftverben. >> További elemzések és kimutatások készítésére is lehetőség van többek között a Jet Reports vagy a Power BI jelentéskészítő eszközök segítségével. >> A külön elkészített nem standard riportok könnyen megoszthatók a rendszerben lévő cégek között. >> Az ismétlődő könyvelési munkák – pl. a bérkönyvelés, házipénztár és banki kapcsolatok – automatizálhatók. >> Új vállalatok felvitelét sablonok támogatják. >> Több felhasználó egyszerre dolgozhat különböző cégek adatbázisaiban különböző szerepekben. >> Szoros integráció Microsoft Excel és egyéb termékei között, így az adatcsere gyors és hatékony. >> Adott cég könyvelésére fordított idő könnyen elemezhető. >> Távolról elérhető rendszer akár az ügyfél munkatársai számára on-line lekérdezésre akár könyvelői távoli munkavégzés céljából.

Projekt menedzsment
Project management
Projekt menedzsment

A Business Central rendszer projekt modulja hosszú távú munkák és projektek ráfordításainak részletes tervezését és nyilvántartását biztosítja. A vállalatirányítási rendszer alkalmazásával áttekinthetővé válik a munkaerő, a gépek és az egyéb erőforrások használata. A részletes kapacitástervezéshez költségtervek és kalkulációk állnak rendelkezésre és lehetővé válik a munkák egyes részfeladatainak elemzése a hosszú távú jövedelmezőség szempontjából.

Főbb jellemzők
Teljes körű projektmenedzsment >> Projekt szakaszok és feladatok költségtervezése és ütemezése >> Erőforrások kapacitásának és leterheltségének nyomon követése >> Projekthez kötött anyagok, erőforrások, cikkek tervezése és felhasználása >> Alvállalkozói teljesítések követése >> Tényleges felhasználás, vagy szerződés ütemezés alapú számlázás >> Naprakész projekt kontrolling >> Azonnali pénzügyi és számviteli információk >> Webportálok és dokumentumkezelés összekötése >> Pontos tervezhetőség, költségvetés, erőforrás gazdálkodás

previous arrow
next arrow
Eszköz-nyilvántartás és bérbeadás
Élelmiszeripar
Gyártás
Kereskedelem
Járműkereskedelem
Könyvelés
Projekt menedzsment
previous arrow
next arrow
Shadow
MultiSoft Üzleti alkalmazások Microsoft Dynamics 365 Business Central

Kapcsolat

A MultiSoft saját fejlesztésű, nemzetközileg is elismert mobilos applikációi

A MultiSoft által fejlesztett applikációk az irodán kivűl, főként raktárban, illetve szerviz tevékenységként végzett külsős munkákhoz használhatók. A legtöbb okoseszközzel (mobil nyomtató/szkenner és okostelefon) együttműködik, automatikus online / offline módjával támogatja a zökkenőmentes és gyors adatkommunikációt.

WMS MobileNAV
Warehose management mobil ERP
WMS.MobileNAV raktárkezelés

A mobil megoldás lehetővé teszi, hogy a raktárkezelők munkájukat gyorsabban és hatékonyabban végezhessék el, a papírmunka kiváltásával. A vonalkód olvasó eszközöknek köszönhetően nem fordulhatnak elő többet elírásokból származó hibák. Az alkalmazás Készlet menüpontja lehetővé teszi a raktárban lévő cikkek nyomon követését. Naprakész készlet információkat érhet el a WMS.MobileNAV megoldással (raktárhely tartalma, széria szám, adagszám, lejárati dátum, stb.) A rendszerrel adminisztrálhatja az elraktározási és kivitelezései folyamatait. Mind a beérkező, mind a kimenő folyamatok kezelhetőek az alkalmazásban (Raktári bevétjegyek/szállítólevelek). Emellett a cikk mozgatások is regisztrálhatók az Átadási rendelések és a Raktári Mozgások funkciók segítségével. Vonalkód-olvasó eszközök segítségével a leltározási folyamat is gyorsabbá és egyszerűbbé válik. Amennyiben a raktárhelyiségben nem érhető el aktív wi-fi kapcsolat, a fent említett funkciók akár offline módban is használhatók.

Főbb jellemzők
Valós idejű készlet információ >> Alap és bővített raktárkezelési funkciók >> gyszerű Cikk követés >> Automatikus online-offline működés >> Gyorsabb és egyszerűbb vonalkód olvasás >> Programozható funkció gombok >> A vállalat egyedi igényei szerint könnyen testre szabható >> Az alapfunkcionalitása igény szerint további területekkel bővíthető >> Az alkalmazás a Microsoft Dynamics NAV standard üzleti logikájára épül és kompatibilis a Business Central-lal >> Biztonságos kommunikáció (NTLM, SSL) >> Növeli az irodán kívül dolgozó kollégák hatékonyságát >> Kiváltja a papírmunkát >> Dokumentumok nyomtatása a mobil készülékről >> Többnyelvűség (angol, német, holland, francia, olasz, spanyol, lengyel, cseh, szlovák, svéd, dán, norvég, izlandi, magyar).

Cost effective warehousing solution based on MobileNAV
LejátszásPlay
Servotion
Field Service management Web alapú mobil elérés
SERVOTION szervizkezelés

A Microsoft Dynamics NAV alapon kialakított teljes körű szerviz megoldás a szerviztevékenységek, munkatervezés és -irányítás hatékony kezelésében nyújt segítséget. Az alkalmazás három fő pilléren alapul >> Web alapú bejelentő portál >> Integrált vállalatirányítási rendszer >> Univerzális mobil applikáció
A Servotion megoldás elősegíti, hogy a szervezet megfelelően kiszolgálja az ügyfelek igényeit, rendszerezze az erőforrásokat a maximális hatékonyság érdekében, és növelje az ügyfelek elégedettségét. A szorosan integrált információk biztosítják a szükséges betekintést ahhoz, hogy jövedelmező döntéseket hozhasson a szerviztevékenységgel kapcsolatos költségek, készletek, munkaterhelések és pénzügyi megtérülés vonatkozásában.

Főbb jellemzők
Ügyfelei a web alapú bejelentő portál használatával a nap 24 órájában bejelenthetik problémáikat és nyomon követhetik korábbi hibabejelentéseik állapotát. >> Jobban kézben tarthatja a javítási és karbantartási feladatokat, alkatrészkészletet, a költségeket és a feladatok sürgősségét, így eredményesebben tudja menedzselni a szerviz igényeket. >> A kiosztott feladatok elvégzési sorrendjének meghatározását beépített útvonal optimalizáció segíti. >> A megoldás mobil alkalmazása teljes mértékben támogatja a helyszíni szervizelési folyamatot, aminek köszönhetően minden adatot rögzíthet helyben online vagy offline módon, így nem vesznek el többé fontos információk. >> Diszpécsereik munkáját grafikus tervező eszköz segíti a feladatok kiosztásában. >> A rendszer által küldött automatikus üzenetek révén Ön és partnere mindig friss információkkal rendelkezik a szervizelés állapotáról. >> Amennyiben a szervizelendő berendezés képes a meghibásodás jellegéről üzenetet küldeni a rendszerben automatikusan generálódhat egy szerviz feladat és a hozzá tartozó munkalap. >> A rendszer használata lehetőséget biztosít a munkalapok, ajánlatok és rendelések archiválására, biztosítva ezáltal a dokumentumok visszakereshetőségét és ellenőrzését.

Servotion - Outstanding field service
LejátszásPlay
previous arrow
next arrow
WMS MobileNAV
Cost effective warehousing solution based on MobileNAV
Servotion
Servotion - Outstanding field service
previous arrow
next arrow
Shadow
MultiSoft Üzleti alkalmazások Microsoft Dynamics 365 Business Central

Írja meg, hogy miben segíthetünk!

Kérjen személyes konzultációt!


A Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV vállalatirányítási rendszer egyre komplexebb megoldást jelent kereskedelmi, a gyártó vagy szolgáltató iparágakban. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy gyakorlatilag nincs két azonos rendszer, még akkor sem, ha a rendszerek építőelemei megegyeznek. A konzultáció lehetőséget biztosít számunkra, hogy az adott vállalati igényeknek megfelelő, testreszabott megoldás implementációját mutathassuk be, illetve hogy a rendszer iránt érdeklődők részletesebb képet kapjanak az iparági követelményeknek megfelelően.

MultiSoft Üzleti alkalmazások Microsoft Dynamics 365 Business Central