Microsoft Dynamics NAV

PÁLYÁZATI TÁMOGATÁSSAL!

A GINOP 3.2.2 pályázat 2017.03.08-tól adható be.

Pályázzon velünk!

Microsoft Dynamics NAV

A Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Navision) kis- és középvállalatok számára készült integrált vállalatirá­nyítási rendszer, amely minden tevékenységi területen támogatja a vállalkozások működését. A növekvő vásárlói igények, a nemzetközi verseny, és a bonyolult megfelelési szabályok számos kihívást állítanak a hazai kis- és középvállalatok számára. Ezen feladatok sikeres és hatékony kezelése csak fejlett, költséghatékony módon üzemeltethető üzleti megoldások használatával lehetséges.
A Navision nem csupán a már meglévő rendszerek teljes kiváltására alkalmas, hanem részterületekre is bevezethető.
A Microsoft vállalatirányítási rendszere együttműködik a meglévő vállalati rendszerekkel, integrált részét képezi a teljes informatikai infrastruktúrának. Az ismerős Microsoft felületnek köszönhetően a megoldás gyorsan, hatékonyan bevezethető és alkalmazható.
 

A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer az alábbi területeken támogatja a vállalkozások tevékenységét:

 

microsoft dynamics nav

Pénzügy

microsoft dynamics nav

Eladás és marketing

microsoft dynamics nav

Beszerzés

microsoft dynamics nav

Raktárkezelés

microsoft dynamics nav

Termelésirányítás

microsoft dynamics nav

Projektek

microsoft dynamics nav

Erőforrás tervezés

microsoft dynamics nav

Szerviz

microsoft dynamics nav

Emberi erőforrások

 
A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer nyitott architektúrája lehetővé teszi, hogy a MultiSoft szakemberei a standard rendszert az Ön vállalatának üzletmenetéhez igazítsák. A Microsoft az egyetlen globális szoftverszállító, amely helyi partnereinek, így a MultiSoftnak is teljes szabadságot biztosít annak érdekében, hogy megfeleljenek az ügyfelek konkrét igényei­nek, mivel a partnerek az üzleti logika teljes forráskódjához hozzáférnek.
 
A vállalatiránytási rendszer felhasználói felülete és logikája a Microsoft Office irodai alkalmazások mintáját követi, így használata könnyen és gyorsan elsajátítható. A navigálás és a napi munkafolyamatok átlátható és ergonomikus felületeken végezhetők el. Az eligazodást részletes on-line súgó segíti, amely saját, személyre szabott tartalommal bővíthető. A Microsoft Dynamics NAV és a Microsoft technológiák együttes és összehangolt alkalmazása, köztük az Office 365 valamint a Windows Azure, egyedülálló módon biztosítja a vállalati rendszerek integrációját. Az együttműködés eredményeként növekszik a működési biztonság és csökkennek az üzemeltetési költségek.
 

Ismerje meg a Microsoft Dynamics NAV rendszer iparági megoldásait!

további információ

Ismerje meg a Microsoft Dynamics NAV rendszer kiegészítő megoldásait!

további információ

Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal!

kapcsolatfelvétel