Microsoft Dynamics NAV

Referenciák

kapcsolatfelvétel

Ismerje meg kiemelt Microsoft Dynamics NAV bevezetéseink sikertörténeteit!

Több mint 200 vállalatnál végzett Microsoft Dynamics NAV rendszer bevezetési tapasztalatunkat felhasználva a legtöbb iparág számára speciális megoldáscsomagot dolgoztunk ki. Ezek tartalmazzák a szakterületre jellemző egyedi igényeket, kész munkafolyamatokat megkönnyítve ezáltal az adott vállalati szektorban dolgozó szakemberek napi feladatait.
 
Tekintse meg esettanulmányainkat, hogy teljesebb képet kapjon a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerről és a MultiSoft Kft. munkájáról!

 

WILO Magyarország Kft.

Iparág: szivattyú nagykereskedelem
Megoldás: Microsoft Dynamics NAV, MobileNAV


A Wilo Magyarország Kft. 2005 óta kedvező tapasztalatokat szerzett a Microsoft Dynamics NAV rendszerrel kapcsolatban, de folyamatosan keresték annak lehetőségét, hogy kiszélesítsék az integrált vállalatirányítási rendszer felhasználóinak körét. Másfél évvel ezelőtt állították rendszerbe a MultiSoft Kft. által kifejlesztett MobileNAV applikációt, amely testre szabott funkcióival és szolgáltatásaival jó néhány területen leegyszerűsítette, egyben automatizálta a Wilo szervizpartnereinél dolgozó szerviz-technikusok adminisztrációs munkáját.
Idén a legújabb verzióra frissítik az Microsoft Dynamics NAV rendszert, és ezzel a feladattal is a MultiSoft szakmérnökeit kívánják megbízni, akik egyébként az elmúlt nyolc évben már jelentős fejlesztéseket végeztek a Wilo magyar leányvállalatánál.

Bővebben

 
 


Adecco Kft.

Iparág: munkaerő-kölcsönzés
Megoldás: Microsoft Dynamics NAV


Előfordulhat-e egy vállalatirányítási rendszer bevezetésekor, hogy a megrendelő és a megoldásszállító nemcsak a szerződéskötéskor, hanem a telepítés során, és azután is kölcsönösen elégedett, és harmonikus kapcsolatban marad? Igen! Ráadásul egészen pontosan meghatározható, mi is a sikeres bevezetés titka. A recept legfontosabb hozzávalói: egymásra figyelés, előrelátás, időtervezés, együttgondolkodás, rendszeres kommunikáció, profi projektkezelés mindkét oldalról. Az Adecco Kft.-nél implementált Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer bevezetésének egyik érdekessége, hogy nem informatikai specialistát bíztak meg a projekt levezénylésével. A bevezetést végig a gazdasági igazgató irányította, aki tapasztalatainak összegzésével és számos jó tanács megfogalmazásával próbál segíteni azoknak a vállatoknak, akik gördülékeny és hatékony rendszerbevezetést szeretnének megvalósítani.

Bővebben

 
 


Fujifilm Magyarország Kft.

Iparág: kereskedelem
Megoldás: Microsoft Dynamics NAV


“2010-ben komoly feladattal kellett szembenéznie a Fujifilm Magyarország Kft-nek. A több mint tíz éve működő vállalatirányítási rendszerüket két okból is korszerűbbre kellett cserélni: a tulajdonosváltás következtében új struktúrájú riportokat, és rövidebb határidővel kellett küldeniük, amit azonban azzal az ERP megoldással már nem lehetett megvalósítani. Ráadásul a rendszer üzemeltetőitől már semmilyen új fejlesztés nem volt megrendelhető, az alap-support szolgáltatás is legfeljebb a szoftver minimális karbantartására szorítkozott. Szerencsére az anyavállalat szabad kezet adott a magyarországi leányvállalatnak, akik a hazai ERP-piac ismeretében választhatták ki azt az integrált vállalatirányítási rendszert, amellyel az anyacég által elvárt kimutatások és riportok mindegyike határidőn belül elkészíthető.”

Szepesvölgyi Tímea, a Fujifilm Magyarország Kft. értékesítési képviselője

Bővebben

 
 


Herlitz Hungária Kft.

Iparág: nagy- és kiskereskedelem
Megoldás: Microsoft Dynamics NAV, MobileNAV


„– A 2011-es zárókészlethez képest a 2012-es évet 30%-kal alacsonyabb készletszinttel zárhattuk, ami nagyjából 20 millió forintos megtakarítást jelentett. Kiszámoltuk azt is, hogy mennyi idő alatt térültek meg a MobileNAV bevezetésére fordított kiadások. Magunk is meglepődtünk, amikor bebizonyosodott, hogy már az első hónapban megtérült a beruházás, mivel a területi képviselők egy nap alatt több ügyfélhez jutnak el, így jóval több megrendelést rögzíthetnek.”

Vincze Zoltán, a Herlitz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója

Bővebben

 
 


ISV Hústermelést Szervező Zrt.

Iparág: mezőgazdaság
Megoldás: Microsoft Dynamics NAV


Az ISV Hústermelést Szervező Zrt. tulajdonosai a lehető legjobb időben hoztak döntést egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetéséről. Anélkül ma már valószínűleg nem lennének versenyképesek, legtöbb konkurensük ugyanis már évek óta használ valamilyen ERP-rendszert. A bevezetés szükségességét már tíz éve megfogalmazta a cég IT-vezetője – de az akkori tulajdonosok nem kívántak finanszírozni ilyen beruházást. Az elhúzódó előkészítésnek van azonban előnye: volt idő alaposan körülnézni a hazai ERP-piacon és volt idő a rendszerrel szembeni elvárások alapos átgondolására is. A végeredmény: 2010 január eleje óta élesben működik a MultiSoft által bevezetett Microsoft Dynamics NAV – ennek köszönhetően a cég gyártási költségei már az első évben jelentősen csökkentek.

Bővebben