ERP rendszere elavult, karbantartása nehézkes és drága?


A Microsoft kis- és középvállalatoknak fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszere tökéletes választás az újrakezdéshez.

 

Miért jó választás a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer?

Nemzetközi vállalatirányítási rendszer

A Microsoft Dynamics NAV egy nemzetközi vállalatirányítási rendszer, amely világszerte elérhető és minden tevékenységi területen támogatja a vállalkozások működését. Az ismerős Microsoft felületnek köszönhetően a megoldás gyorsan, hatékonyan bevezethető és alkalmazható.

Microsoft Dynamics NAV  

Modulokból épül fel

A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer modulokból épül fel, ami lehetővé teszi, hogy több lépésben vezesse be a rendszert. Emellett lehetőség van külső szoftverekkel való integrációra is.

Microsoft Dynamics NAV

Testreszabható

A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer testreszabható, ennek köszönhetően a speciális folyamatok is leképezhetőek benne. Számos már meglévő iparági- és kiegészítő megoldás létezik a Navision rendszerhez.

Microsoft Dynamics NAV

Felhőből is üzemeltethető

A Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Navision) felhőből is üzemeltethető vállalatirányítási rendszer, ami költséghatékony üzemeltetést tesz lehetővé a vállalatok számára.

Microsoft Dynamics NAV

Mobil eszközökön is elérhető

A Microsoft Dynamics NAV mobil eszközökön elérhető megoldásával (MobileNAV) az irodán kívül dolgozó kollégák is könnyen elvégezhetik munkájukat a vállalatirányítási rendszerben.

Microsoft Dynamics NAV

Ismerje meg jobban a Microsoft Dynamics NAV rendszert egy személyreszabott bemutató keretében!

Időpont egyeztetés

5 módszer
a dinamikusabb ellátási lánc elérése érdekében

Töltse le tanulmányunkat!

10 legfontosabb lépés
a vállalatirányítási rendszer sikeres bevezetéséhez

Töltse le tanulmányunkat!

Érvek a felhős
ERP megoldás mellett
Mit mondanak az ügyfelek?

Töltse le tanulmányunkat!

Ügyfélidézetek
Microsoft Dynamics NAV

Kretz Tamás, Ügyvezető Igazgató

Schrack-Seconet Biztonságtechnikai Kft.

„A szervezés és a hatékonyság a Navision rendszer használatával nagyságrendekkel megnőtt, ami a pénzügyi mutatókban is megjelenik. Csak ajánlani tudom minden kis- és középvállalkozásnak.”

Microsoft Dynamics NAV

Kacsóh Gergely, Ügyvezető Igazgató

Studio Moderna 2000 TV-Shop Kft.

“A program által biztosított jelentések jól szolgálják cégünk pillanatnyi helyzetének és adott időszakra vonatkozó állapotának feltárását és a változások vizsgálatát és elemzését. A már rögzített adatokból sokféle szempont alapján tudunk gyűjtéseket és ezen keresztül elemzéseket készíteni.”